Gå til indhold
Norwegian fornyer sit fordelsprogram

Pressemeddelelse -

Norwegian fornyer sit fordelsprogram

Fordelsprogrammet Norwegian Reward introducerer i løbet af foråret en række nye fordele for de, der flyver mest.

Norwegian Reward er Norwegians prisbelønnede fordelsprogram. Nu fornyes Norwegian Reward, selvom formålet er det samme – at give Norwegians passagerer billigere og nemmere flyrejser. Optjening af CashPoints er kernen i programmet. Desuden får Reward-medlemmer fordele, jo oftere de vælger at rejse med Norwegian. Rejser man ekstra ofte vil man nu få endnu flere fordele at vælge imellem.

Større frihed til at vælge mellem fordele

Reward-medlemmer vil få en ny fordel for hver ottende flyvning i løbet af 12 måneder, inklusiv mellemlandinger. Den første fordel er altid 2 procent ekstra CashPoints på alle Norwegian-flybilletter. Herefter bestemmer medlemmer selv sine fordele. Udover gratis indtjekket bagage, sædereservation, fast track og yderligere 2 procents optjening af CashPoints, kan medlemmer nu også vælge gratis håndbagage i bagagehylden som fordel.

- Vi ved fra vores medlemmer, at de fordele, man selv kan vælge imellem, er en af de største styrker i Reward-programmet. Udover den større fleksibilitet ved valg af fordele, bliver det nu muligt at tilvælge gratis håndbagage, hvilket har været stærkt efterspurgt, siger Christoffer Sundby, marketingdirektør i Norwegian.

Ekstra fordele til de, der rejser mest

I løbet af foråret vil Norwegian også lancere flere særlige fordele til de, der flyver mest. Rejsende med mere end 32 flyvninger om året, får adgang til alle fordele i Reward-programmet. Derudover får de adgang til helt nye, eksklusive fordele, der bliver tilgængelig i løbet af foråret, heriblandt gratis kaffe og te ombord flyvninger med servering, prioriteret ombordstigning, ingen udløb af CashPoints og prioriteret kundeservice.

- Flere og flere forretningsrejsende vælger at flyve med os i Norwegian. Det er en gruppe af kunder, som vi ved, sætter særlig pris på vores punktlighed og regularitet. Derfor indfører vi nu skræddersyede fordele til de, der rejser mest med os. Vores mål er at tilbyde komfortable, nemme og effektive rejser med det lille ekstra. Vi gælder os til at lancere de nye fordele i løbet af foråret, siger Sundby.

Optjening og brug af CashPoints

Reward-medlemmer tjener stadig CashPoints hver gang, de rejser med Norwegian, foretager et køb hos Norwegian Rewards partnere eller bruger sit Norwegian-kreditkort. Hvor mange CashPoints man optjener på rejsen, afhænger af hvilken billettype, man har:

  • 1 procent CashPoints på Lowfare-billetter
  • 2 procent CashPoints på Lowfare+-billetter
  • 5 procent CashPoints på Flex-billetter

CashPoints kan bruges til at betale helt eller delvist for flybilletter, herunder også indtjekket bagage, sædereservation, forhåndsbestilte måltider og mere. Et CashPoint svarer til en norsk kroner. Der findes ingen begrænsninger i antallet af tilgængelige sæder per flyvning for de, der vil benytte sig af sine optjente CashPoints. Det er kerne i Norwegian Reward-programmets popularitet og blandt hovedårsagerne til, at det flere gange er kåret som Europas bedste fordelsprogram.

Ændringerne i Norwegian Reward gælder fra og med 28. marts 2023. Mere information om de nye fordele for de, der rejser mest, offentliggøres i løbet af foråret.

Emner


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian