Gå til indhold
Sara Westphal Emborg Neergaard
Sara Westphal Emborg Neergaard

Pressemeddelelse -

Norwegian ansætter ny chef for kommunikation og public affairs i Danmark

Norwegian ansætter tidligere lufthavnsprofil Sara Westphal Emborg Neergaard som ny chef for kommunikation og public affairs i Danmark med tiltrædelse 1. november 2023. Hun får ansvaret for flyselskabets eksterne kommunikationsstrategi og relationer til medier, meningsdannere og beslutningstagere i Danmark.

Sara kommer fra en tilsvarende stilling som kommunikationschef i den danske teknologi- og forsvarsvirksomhed Terma, og har tidligere arbejdet som kommunikations- og presserådgiver i Københavns Lufthavne gennem flere år. Hun kommer derfor med stort forudgående kendskab og netværk i den danske luftfartsbranche.

”Der er to ting, jeg virkelig nørder: Luftfart og strategisk kommunikation. Så der er ingen tvivl om, at muligheden for at kombinere de to ting hos Norwegian er mit absolutte drømmejob. Samtidig anser jeg Norwegian for at være det mest progressive flyselskab i Europa, som virkelig rammer hovedet på sømmet i forhold til efterspørgsel og behov fra de rejsende – og som formår at udvikle produktet i takt med, at behovene mere eller mindre konstant forandrer sig. Det glæder jeg mig utroligt meget til at være med til at understøtte – og jeg er stolt af at blive en del af holdet,” siger Sara Westphal Emborg Neergaard.

Hos Norwegian er man også begejstret for ansættelsen, som tilfører den kompetence, man har brug for, for fortsat at udvikle markedet i Danmark, som er et af flyselskabets vigtigste:

”Danmark er et vores største og vigtigste markeder, og vi er dybt afhængige af at bevare og videreudvikle vores gode samarbejde med danske myndigheder og den danske luftfartsbranche. Samtidig har vi også brug for at accelerere indsatsen på det danske mediemarked for at styrke Norwegians brand i Danmark yderligere – og bibeholde positionen som et af danskernes foretrukne flyselskaber. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu får Sara med ombord, som bidrager med stærke kompetencer og erfaring inden for både strategisk presse- og kommunikationsarbejde og public affairs, og som har indgående kendskab til branchen og miljøet i og omkring lufthavnen,” siger Esben Tuman, kommunikationsdirektør i Norwegian.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian er et af Nordens største flyselskaber og et af Europas førende lavprisselskaber med omkring 4500 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa.

Siden opstarten i 2002 har mere end 300 millioner passagerer fløjet med Norwegian. Norwegians ambition har altid været at tilbyde flybilletter til gode priser og sikre passagerer mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian er en drivkraft bag bæredygtige løsninger og grøn omstilling i luftfarten. Selskabet har som mål at reducere sit CO2-udslip med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer Norwegian flyflåden, fremmer bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genvinder affald og bruger vejr- og vinddata for mere effektive flyvninger, som sparer brændstof. Norwegian ønsker at være det mest bæredygtige valg for passagererne.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian