Gå til indhold
Norwegian åbner programmet for den kommende vintersæson

Pressemeddelelse -

Norwegian åbner programmet for den kommende vintersæson

144 ruter til 65 destinationer er på ruteprogrammet for næste vinterhalvår. Med programmet fortsætter Norwegian sit fokus på at flyve nordiske kunder til deres favoritbyer og feriesteder under varmere himmelstrøg. Billetterne er tilgængelig fra i dag.

-Næste vinter har vi 144 ruter i og mellem de nordiske lande og til destinationer i Europa. Vi viderefører vores populære ruter, og blandingen af destinationer giver kunderne mulighed for at flyve med os på drømmeferier med sol og strand, kunst og kultur eller aktivitetsferier, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

  Med basisprogrammet, der i dag er lagt frem, fastholder Norwegian sin kapacitet i Danmark i forhold til den foregående vinter. Det betyder, at rejsende fra Danmark i den kommende vinter i første omgang vil kunne vælge mellem 32 direkte ruter til de mest populære destinationer i Europa. Yderligere tilføjelser til vinterprogrammet vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

  Desuden starter Norwegians sommertrafikprogram om få uger med 300 ruter til 114 destinationer.

  Emner


  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Kontakt

  Pressevagt

  Pressevagt

  Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

  Norwegian

  Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

  I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

  Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

  Norwegian