Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Norwegian åbner otte nye ruter i Skandinavien

Flyselskabet Norwegian åbner en række nye ruter til populære feriemål i Europa næste forår. Fra København åbner Norwegian ruter til Malta, Zagreb, Dubrovnik og Sardinien. Billetsalget til alle de nye ruter starter i morgen fredag 16. Oktober, og flyvningerne starter op i begyndelsen af maj.

Malta bliver nyt rejsemål både fra Oslo og København. Fra København åbner Norwegian også nye ruter til Zagreb, Dubrovnik og Sardinien. Indenrigs i Norge åbner Norwegian ny rute mellem Bergen og Tromsø fra marts 2010, og fra Stockholm åbner Norwegian nye ruter til Athen og Palermo med opstart i marts/april.

Vi oplever en stærk ekspansion i ferie- og fritidsmarkedet i hele Skandinavien, og vi synes, det er helt oplagt, at  vores danske og svenske kunder også skal have glæde af Norwegians udvidede rutetilbud. De nye direkte ruter fra Stockholm og København er helt nye destinationer næste forår, og vi tror, at destinationerne vil blive modtaget lige så godt i Sverige og Danmark som i Norge, hvor flere af destinationerne allerede er en del af ruteprogrammet,” siger Daniel Skjeldam, kommerciel direktør i Norwegian. 

”Vi lytter meget til vores kunder. Alle vores nye rejsemål fra Skandinavien er et resultat af den efterspørgsel, vi oplever. Vi tilbyder populære rejsemål til fornuftige priser i takt med den stærke passagervækst, Norwegian har oplevet inden for det sidste år,” siger Skjeldam.

Introduktionspriserne for ruterne ud af i Danmark er DKK 428,- for en enkeltbillet inklusive skatter og afgifter. Introduktionsprisen mellem Tromsø og Bergen og mellem Oslo og Malta starter på NOK 499,- og Sverige starter introduktionsprisen ved SEK 499,-

Ruter     Opstart   Antal afgange pr. uge

Tromsø-Bergen  29. marts  5 (alle hverdage)

Oslo-Malta   31. marts  2

Stockholm-Athen  28. marts  3

Stockholm-Palermo  3. april  1

København-Zagreb  3. maj   2

København-Malta  1. maj   1

København-Dubrovnik 2. maj   1

København-Sardinien 4. maj   1 


For yderligere information:

Daniel Skjeldam, kommerciel direktør, tlf. +47 907 42 073

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian