Gå til indhold
COVID-19 fortsætter med at påvirke Norwegians trafiktal kraftigt

Pressemeddelelse -

COVID-19 fortsætter med at påvirke Norwegians trafiktal kraftigt

Norwegians trafiktal for oktober er kraftigt påvirkede af lavere efterspørgsel som følge af fortsatte rejserestriktioner i Europa med flere røde zoner.

I oktober fløj 319.477 kunder med Norwegian, 90 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 93 procent, mens passagertrafikken (RPK) var 96 procent lavere. Belægningsgraden lå på 55,3 procent, en reduktion på 32 procentpoint.

- COVID-19 fortsætter med at påvirke vores drift negativt i efteråret, fordi rejserestriktioner opretholdes og strammes i hele Europa. Pandemien kommer til at påvirke rejsemulighederne i måneder fremover, og derfor fortsætter vi med at tilpasse vores ruteprogram til efterspørgslen, siger Norwegians koncernchef, Jacob Schram.

I alt gennemførte Norwegian 99,3 procent af de planlagte flyvninger i oktober, og af disse var punktligheden på 95,6 procent.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte dokument.

Emner


Norwegian

Norwegians historie begyndte for mere end 27 år siden. Norwegian blev grundlagt i 1993, men lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Norwegian blev hurtigt en vigtig aktør i international luftfart, først på de korte, europæiske ruter i Europa og senere på langdistanceruterne til og fra USA, Asien og Sydamerika. Norwegian har i dag en moderne og brændstofeffektiv flåde, der består af Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og fem år i træk har passagererne peget på Norwegian som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian