Gå til indhold
930.000 fløj med Norwegian i december

Pressemeddelelse -

930.000 fløj med Norwegian i december

Norwegians trafiktal for december viser, at mere end 930.000 passagerer fløj med Norwegian i løbet af måneden. Det er en betydelig stigning i sammenligning med samme måned i 2020, selvom også denne december har været kraftigt påvirket af myndighedspålagte tiltag og restriktioner.

Jule- og nytårstrafikken er gået som planlagt med en udbudt kapacitet, der tog hensyn til den lavere efterspørgsel som følge af smittesituationen og myndighedsindførte tiltag.

- Jeg er glad for at kunne slå fast, at vi har truffet de rette beslutninger i planlægningen og gennemførslen af trafikprogrammet for december. Trafikken over jul og nytår er forløbet planmæssigt, hvilket vi ved, er særligt vigtigt for mange af vores passagerer, der rejser i de dage for at mødes med familie og venner. I selve jule- og nytårsaftensweekenderne havde vi planlagt med lavere efterspørgsel, og det betyder, at belægningsgraden for december også er god. Samtidig mærker vi naturligt nok effekten af omikron-varianten og de nye tiltag og restriktioner i ind- og udland, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I december havde Norwegian 931.917 passagerer mod 129.664 i december 2020. Belægningsgraden var på 71,3 procent.

- Norwegian blev for nylig kåret som det mest punktlige flyselskab i Norden og det tredje mest punktlige i Europa. Selvom vi har lagt et krævende år bag os, er jeg stolt over, at vi alligevel har været i stand til at levere service af god kvalitet, siger Geir Karlsen.

I december havde Norwegian i gennemsnit 48 fly i drift. 99,6 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført, og punktligheden var på 83,8 procent.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian