Gå til indhold
1,2 millioner passagerer rejste med Norwegian i oktober

Pressemeddelelse -

1,2 millioner passagerer rejste med Norwegian i oktober

Norwegians trafiktal for oktober viser fortsat vækst i antallet af passagerer, og for første gang siden pandemien brød ud har mere end en million passagerer rejst med Norwegian i løbet af en måned. Selskabet er tilbage med direkte flyvninger til populære destinationer i Norden og Europa.

- Dette er sjette måned i træk, der viser en stigning i antallet af passagerer, og vi er meget glade for at se, at rejselysten også ser ud til at holde sig på et højt niveau i vintersæsonen. Nu ser vi også, at især storbyerne er på vej tilbage igen, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I oktober fløj 1.203.205 passagerer med Norwegian, som er en stigning på næsten 900.000 sammenlignet med sidste år. I forhold til oktober 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 195 procent og passagertrafikken (RPK) er steget med 340 procent. Belægningsgraden i oktober er på 82,7 procent, en stigning på 27 procent sammenlignet med sidste år.

I oktober havde Norwegian 48 fly i drift. 99,9 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført, og blandt disse var punktligheden på 88,3 procent.

Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

Emner

Kategorier


Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser. Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart. I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050. Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Pressekontakt

Mediekontakt

Mediekontakt

Pressekontakt Andreas Hjørnholm Nordisk kommunikationschef + 45 2657 0767
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian