Gå til indhold
Norwegian vandt tre priser ved Grand Travel Awards

Nyhed -

Norwegian vandt tre priser ved Grand Travel Awards

Siden 1995 har den norske rejsebranche kåret sine favoritter ved Grand Travel Awards. Ved dette års arrangement, der fandt sted i Oslo torsdag aften, vandt Norwegian priserne som Årets Europæiske Flyselskab og Årets Flyselskab Indenrigs. Norwegians koncerchef Geir Karlsen blev hædret med prisen som Årets Leder.

– Det er en rigtig dejlig pris at modtage! Selvom det er sjovt at blive hædret på denne måde, vil jeg gerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det stærke sammenhold, vi har på tværs af afdelinger, nationaliteter og baser, er afgørende for, at vi kan levere et godt produkt til vores kunder. Og så er det jo ekstra sjovt at modtage en pris fra rejsebranchen selv, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian er i dag det største norske flyselskab, og er et af Europas ledende lavprisselskaber med mere end 4000 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa, og opererer fra baser i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Spanien. Ciriums luftfartsstatistik for 2022 viste for nyligt, at Norwegian var det mest punktlige flyselskab i Norden og i den absolutte top på europæisk plan.

Årets Europæiske Flyselskab og Årets Flyselskab indenrigs

– Tusind tak til alle, der har stemt på os. Vi er meget taknemmelige for anerkendelsen. Det fortæller os, at både kunder, der flyver med os, og folk i rejsebranchen sætter stor pris på vores rutenetværk, de gode priser og ikke mindst vores gode punktlighed, hvilket vi ved er vigtigt for vores kunder, siger Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian

Fra venstre: Esben Tuman, Håvard Sveen, Guro Poulsen, Geir Karlsen, Lise Krydsby Finjarn, Cecilie Thorsen, Pål Andre Amundsen. Foran: Ståle Zahl og Jonas van der Windt Sørensen. Foto: Norwegian

I 2022 fejrede Norwegian sit 20-års jubilæum. Siden opstarten har mere end 300 millioner passagerer fløjet med selskabet. Siden den gang har Norwegians vigtigste opgave været at tilbyde flybilletter til rimelige priser til alle, og at lade folk flyve med mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian har som mål at reducere CO2-udledningen med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer selskabet flyflåden, arbejder på at tilvejebringe store mængder af bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genanvender adfald og bruger ny teknologi for vejr- og vinddata, som giver mere effektive flyvninger og sparer brændstof.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian