Gå til indhold
Norwegian vandt tre priser ved Grand Travel Awards

Nyhed -

Norwegian vandt tre priser ved Grand Travel Awards

Siden 1995 har den norske rejsebranche kåret sine favoritter ved Grand Travel Awards. Ved dette års arrangement, der fandt sted i Oslo torsdag aften, vandt Norwegian priserne som Årets Europæiske Flyselskab og Årets Flyselskab Indenrigs. Norwegians koncerchef Geir Karlsen blev hædret med prisen som Årets Leder.

– Det er en rigtig dejlig pris at modtage! Selvom det er sjovt at blive hædret på denne måde, vil jeg gerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det stærke sammenhold, vi har på tværs af afdelinger, nationaliteter og baser, er afgørende for, at vi kan levere et godt produkt til vores kunder. Og så er det jo ekstra sjovt at modtage en pris fra rejsebranchen selv, siger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian er i dag det største norske flyselskab, og er et af Europas ledende lavprisselskaber med mere end 4000 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa, og opererer fra baser i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Spanien. Ciriums luftfartsstatistik for 2022 viste for nyligt, at Norwegian var det mest punktlige flyselskab i Norden og i den absolutte top på europæisk plan.

Årets Europæiske Flyselskab og Årets Flyselskab indenrigs

– Tusind tak til alle, der har stemt på os. Vi er meget taknemmelige for anerkendelsen. Det fortæller os, at både kunder, der flyver med os, og folk i rejsebranchen sætter stor pris på vores rutenetværk, de gode priser og ikke mindst vores gode punktlighed, hvilket vi ved er vigtigt for vores kunder, siger Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian

Fra venstre: Esben Tuman, Håvard Sveen, Guro Poulsen, Geir Karlsen, Lise Krydsby Finjarn, Cecilie Thorsen, Pål Andre Amundsen. Foran: Ståle Zahl og Jonas van der Windt Sørensen. Foto: Norwegian

I 2022 fejrede Norwegian sit 20-års jubilæum. Siden opstarten har mere end 300 millioner passagerer fløjet med selskabet. Siden den gang har Norwegians vigtigste opgave været at tilbyde flybilletter til rimelige priser til alle, og at lade folk flyve med mere valgfrihed på rejsen.

Norwegian har som mål at reducere CO2-udledningen med 45 procent inden 2030. Derfor fornyer selskabet flyflåden, arbejder på at tilvejebringe store mængder af bæredygtigt flybrændstof, reducerer og genanvender adfald og bruger ny teknologi for vejr- og vinddata, som giver mere effektive flyvninger og sparer brændstof.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian blev grundlagt i 1993, og lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Siden dengang har det været vores mål at tilbyde gode og smarte rejseoplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian tilbyder gode priser og høj kvalitet i et netværk af kortdistanceruter i Norden og Europa.

Norwegian