Gå til indhold
Norwegian mærker stigende efterspørgsel til Manchester efter Højlund-ankomst

Nyhed -

Norwegian mærker stigende efterspørgsel til Manchester efter Højlund-ankomst

Kan en dansk fodboldspiller få flybookingerne til at stige? Ja, hvis man spørger Norwegian. For siden ankomsten af landsholdsspiller Rasmus Højlund til Manchester, er danskernes søgninger hertil steget markant.

For godt tre måneder siden annoncerede Manchester United købet af landsholdsangriberen Rasmus Højlund. Og danskerne kigger med interesse på at komme over at opleve målmaskinen samt landsholdskollegaen Christian Eriksen på legendariske Old Trafford. Det fortæller Norwegian, der har kigget på efterspørgslen på flybilletter til Manchester.

”Vi har kunnet mærke meget stor efterspørgsel på billetter til Manchester. Faktisk er salget steget med hele 45 procent på ruten, efter at Rasmus Højlund blev annonceret som ny United-spiller. Det er meget markant og vidner om hans store popularitet,” siger Johan Bisgaard Larsen, Vice President of Sales and Distribution hos Norwegian.

Det er særligt omkring Manchester Uniteds hjemmekampe, at Norwegian kan se en stigning i søgninger og salg:

”Vi har kunne se en trend i stigende interesse for flybilletter, når Manchester United spiller på hjemmebane. Så man kan roligt tale om en Højlund-effekt på ruten i de weekender. Størst interesse har vi set i forbindelse med Champions League-kampen mod FCK senere i oktober, hvor der allerede er udsolgt. Vi ønsker rigtig god tur til de rejsende, som virkelig får fuld valuta på dansker-kontoen i Manchester,” siger Johan Bisgaard Larsen.

Norwegian flyver direkte mellem København og Manchester tre gange ugentligt – fredag, søndag og mandag.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian