Gå til indhold
Danskernes mest populære rejsemål i påskeferien

Nyhed -

Danskernes mest populære rejsemål i påskeferien

Foråret nærmer sig, og påsken er lige om hjørnet. Mange benytter muligheden for at kunne komme ud at rejse, og bookingmønstrene hos Norwegian viser, at det især er storbyture og solferier, der trækker i danskerne. London og Malaga topper igen i år listen over de mest populære rejsedestinationer i påskeferien fra København, mens der også er blevet plads til et par overraskelser.

Der er stor interesse blandt danskerne for at komme ud at rejse i løbet af foråret. Påsken er med tre helligdage en oplagt mulighed for mange for at komme ud at rejse ud en hel uge eller bare en forlænget weekend.

Mens de to mest populære destinationer i påsken London og Malaga, ligesom i 2022, også i 2023 topper listen, er der i år to nordiske destinationer, der kommer i top-10. Stockholm kommer ind på listen som den tredje mest populære destination, mens den finske hovedstad Helsinki kommer ind som nummer syv på listen over de mest populære destinationer med Norwegian fra Københavns Lufthavn.

– I denne påske er billedet i Danmark mere blandet, end vi har set tidligere. Også i år er det de sydeuropæiske byer og rejsemål på varmere breddegrader, som tiltrækker vores rejsende, men der er også blevet plads til to af de nordiske storbyer, Stockholm og Helsinki, der begge har et stort udvalg af kultur, aktiviteter og shopping. Vi er glade for at kunne tilbyde rejsemål til alle rejsende, uanset hvilken type ferie man ønsker sig, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Listen over de ti mest populære destinationer fra Københavns Lufthavn med Norwegian ser sådan ud:

  • London
  • Malaga
  • Stockholm
  • Nice
  • Rom
  • Barcelona
  • Palma de Mallorca
  • Helsinki
  • Alicante
  • Berlin

Den 26. marts starter Norwegians sommertrafikprogram, der i alt har mere end 300 ruter til 110 destinationer til salg.

Emner

Kontakt

Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian