Gå til indhold
Norwegians første flyvning fra København til Boston er i luften

Pressemeddelelse -

Norwegians første flyvning fra København til Boston er i luften

Sidst på eftermiddagen lettede Norwegians 787 Dreamliner fra Københavns Lufthavn og vendte den røde snude mod Boston. Det er første gang nogensinde, at Norwegian flyver mellem de to byer.

Der var stor festivitas ved gate C33 i Københavns Lufthavn her til eftermiddag i forbindelse med Norwegians første flyvning til Boston. Inden afgang var der både forfriskninger til passagererne, taler og endelig blev den røde snor klippet, og ruten officielt erklæret åben.

”Norwegian er glade for at kunne byde passagerer velkommen om bord på vores nye rute til Boston. Langdistancerutenettet bliver stadig større, og vi tilbyder nu danske rejsende hele ni spændende destinationer fordelt på USA, Thailand og Caribien. Vi ser, at passagererne efterspørger kvalitetsflyvninger til lave priser, og det sørger vi for i vores topmoderne, mere miljøvenlige 787 Dreamliner. Sidste år blev vi af passagererne kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter, så det er tydeligt at se, at vores produkt er værdsat blandt de rejsende”, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Mange kombinationsmuligheder på den amerikanske østkyst

Med Boston-ruten tilføjer Norwegian sin fjerde destination på USA’s østkyst fra København. Da Norwegians enkeltbilletter gør det muligt at flyve til én destination og hjem fra en anden, kan passagerer i langt højere grad tilrettelægge og tilpasse rejsen efter ønske og behov i takt med udvidelsen flyselskabets allerede store langdistancenetværk.

Danske passagerer kan, foruden på den nye Boston-rute, også sætte sig godt tilrette i Norwegians fly og tage turen fra København direkte til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, Las Vegas, Puerto Rico, St. Croix og Bangkok.


Information om København-Boston

Norwegian flyver mellem København (CPH) og Boston (BOS) en gang ugentligt (torsdag) fra 12. maj 2016.

Pressekontakt
Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

Emner


Norwegian
Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det 6. største lavprisselskab i verden. I dag opererer Norwegian godt 400 ruter til mere end 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 100 fly, som fragter over 26 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). I en ny kåring fra anerkendte SkyTrax World Airline Awards er Norwegian af passagererne stemt ind som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. For tredje år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.


Kontakt

Sara Westphal Emborg Neergaard

Sara Westphal Emborg Neergaard

Pressekontakt Director of Communications and Public Affairs Denmark +4522228577
Pressevagt

Pressevagt

Pressekontakt Kun for medier + 47 815 11 816

Norwegian

Norwegian-koncernen er et førende nordisk luftfartsselskab med hovedkontor i Fornebu uden for Oslo i Norge. Selskabet har over 8.200 ansatte og ejer to af de førende flyselskaber i Norden: Norwegian Air Shuttle og Widerøe's Flyveselskap. Widerøe blev opkøbt af Norwegian i 2024 med et formål om at gøre det endnu nemmere at rejse på tværs af de to flyselskabers netværk.

Norwegian Air Shuttle, det største norske flyselskab med omkring 4.700 ansatte, tilbyder et omfattende rutenetværk, der forbinder de nordiske lande med et bredt udvalg af europæiske destinationer. I 2023 transporterede Norwegian over 20 millioner passagerer og havde en flåde på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøe's Flyveselskap, Norges ældste flyselskab, er Skandinaviens største regionale flyselskab. Flyselskabet har mere end 3.500 ansatte. Widerøe opererer hovedsageligt lufthavne med korte landingsbaner i de norske landdistrikter og driver flere statslige kontraktruter (PSO-ruter) ud over sit eget kommercielle netværk. I 2023 havde flyselskabet 3,3 millioner passagerer og en flåde på 48 fly, herunder 45 Bombardier Dash 8-fly og tre Embraer E190-E2-fly. Widerøe Ground Handling leverer ground handling-tjenester i 41 norske lufthavne.

I Norwegian-koncernen er bæredygtighed en hovedprioritet, og koncernen har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen fra sine aktiviteter betydeligt. Blandt de mange initiativer, er det mest bemærkelsesværdige, investeringen i produktion og brug af fossilfrit flybrændstof (SAF). Norwegian stræber efter at blive det bæredygtige valg for sine passagerer og bidrager aktivt til omstillingen af luftfartsindustrien.

Norwegian